Vidanjare | Desfundare Canalizare

Firma noastra va ofera servicii de vidanjare in judetul Alba si nu numai : Alba Iulia, Sebes, Aiud, Zlatna, Teius, Deva, Turda, Ocna Mures, Blaj, Orastie, Simeria, Sibiu, Campia Turzii si Hunedoara.

vidanjare

vidanjare

O fosa septica este proiectata si dimensionata pentru o perioada cuprinsa intre 1 an si 3 ani, insa, pe parcursul timpului, se cumuleaza o cantitate de apa folosita in gospodarie ce necesita serviciile
de vidanjare. Societatea DAMIPROD S.R.L. va ofera o gama larga de servicii de vidanjare, prin intermediul autovehiculelor specializate in acest sens.

Va rugam sa ne contactati pentru ofertele de pret pentru serviciile de vidanjare deoarece pretul unui astfel de serviciu este in functie de distanta parcursa pana la gospodaria dvs. si volumul fosei septice.

desfundare canalizare

Avem personal specializat pentru serviciul de desfundare canalizare in judetul Alba si nu numai, puteti apela la firma noastra pentru oferte de preturi pentru desfundare canalizare in localitatile : Alba Iulia, Sebes, Aiud, Zlatna, Teius, Deva, Turda, Ocna Mures, Blaj, Orastie, Simeria, Sibiu, Campia Turzii si Hunedoara.

Ne recomanta promptitudinea si profesionalismul serviciilor oferite , astfel ca un client multumit este un partener de lunga durata.

vidanjare
×

Powered by WhatsApp Chat

× Contact